PC

Horor GTFO nam nudi co-op akciju i šunjanje u novom gejmplej snimku

Studio 10 Chambers Collective izbacio je prvi konkretni gejmplej snimak za njihovu horor co-op pucačinu GTFO, koju smo prvi put imali prilike da vidimo prošlog juna na E3 2017.

Igra nas smešta u ulogu tima sakupljača, koji se formira kako bi išao u misije sakupljannja važnih i vrednih artefakta i drugih stvari iz ogromnih podzemnih postrojenja, koja su napuštena jer su ih preplavili monstrumi nepoznatog porekla.

U oko devet minuta novog gejmplej snimka, imamo prilike da vidimo kombinaciju šunjanja i pažljivog prilaska situaciji, koja se kombinuje i menja sa elementima akcije i opšteg pucanja. Atmosfera igre izgleda odlično, oseća se napetost i opasnost u vazduhu, ali iskreno, nismo nešto preterano oduševljeni dizajnom neprijatelja, odnosno Sleepera, kako se zovu u igri.

Ipak, gejmplej nam uliva nadu da nas očekuje zabavna co-op igra, posebno zato što nudi više strateške dubine, jer kako se vidi u trejleru, odluke kada biti tih i pažljiv, a kada pucati, su veoma bitne u mogu biti ključne za uspeh misija, tako da će od svakog igrača u timu zavisiti kranji rezultat.

GTFO bi trebalo da se pojavi negde na jesen ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top