PC

Izdavač 2K traži od belgijskih igrača da njihovoj vladi kažu da su Loot kutije ok

Nedavno smo pisali o izmenama koje su stigle u NBA 2k serijal, kako bi se izdavač 2k prilagodio novim striktnim zakonima, koji kažu da su Loot kutije kockanje, a već je od ranije to isto učinjeno od strane kompanija kao što su Valve i Blizzard.

U poslednjoj izjavi po ovom pitanju, kompanija 2k kaže da se ne slaže sa stavom belgijske komisije za video-igre, koja je utvrdila da Loot Box mehanizimi sadrže kockanje, i čak je i zamolila igrače, koji se ne slažu sa odlukama vlade Belgije, da kontaktiraju vlast u Belgiji i iznesu svoje mišljenje.

Poprilično kontroverzan potez kompanije, pogotovo u jeku opštnje mržnje prema ovim sistemima, i već sada vidimo po forumima i Redditu da se ovo tumači kao “poslednji očajnički trzaji” kompanija da pokušaju da zaustave talas negativnih zakona protiv Loot kutija, koristeći verne fanove njihovih igara.

Šta vi mislite o ovome?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top