PlayStation 4

Konji u Red Dead Redemption 2 će imati reakciju na hladnoću kakvu ne očekujete

Izlazak jednog od najočekivanijih nastavka čuvene vestern avanture Red Dead Redemption sve nam je bliži, pa tako svakog dana saznajemo sve više i više novih detalja vezanih za gejmplej i sam svet igre.

Neki od tih detalja su zanimljivi i informativni, a za neke možemo reći da su u najmanju ruku…čudni.

Jedna od stvari koja je bila jako hvaljena kod prvog dela jesu konji, odnosno njihova anatomija, animacije, ponašanje i generalno kvalitetan i veran prikaz ovih životnjia, pa se i dan danas smatra da je RDD imao jednu od najboljih prezentacija konja u video igrama ikada, te se sasvim normalno očekuje da tako bude i u nastavku, ali niko nije očekivao “ovoliki” nivo realnosti koji ćete čuti ispod.

Jedan novinar je nedavno imao prilike da priča sa developerima igre i jedno od njegovih pitanja je bilo vezano za, verovali ili ne, testise ovih životinja u igri. Kako smo u trejleru imali prilke da vidimo da animatori se nisu libili od otvorenog prikazivanja “dragulja” konjeva, ovog novinara je zanimalo koliko će realno biti ponašanje testisa u igri i dobio je veoma neočekivan odgovor. Ne samo da će animacije i “fizika” biti realna i prirodna, već će se “potomstvo” konja sakupljati ili širiti u zavisnosti od toga kakve su vremenske prilike, da li je hladno ili toplo napolju.

Eto, neko u Rockstar studiju je imao posao da se specifično bavi ovom problemikom, i pitamo se da li je to nešto čime se hvali drugarima kada vikendom odu u kafanu i malo popiju. U svakom slučaju, iako je pomalo komična i uvrnuta informacija, moramo primetiti da svakako zaslužuju pohvalu za ovoliku posvećenost detaljima, ma koji to detalji bili.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top