PC

Novi Call of Cthulhu trejler nam pokazuje šta da očekujemo od gejmpleja

Jedna od igara kojoj se najviše radujemo ove jeseni jeste Call of Cthulhu koji nam dolazi iz stvaraonice proverenog francuskog dueta, Focus Home i Cyanide.

Igra na kojoj se radilo godinama je više puta odlagana, čak je pretilo da bude otkazana, promenjen je i developer, ali je nekako, po sreću za nas ljubitelje dobrog horora, izgurala do kraja i konačno ćemo moći da je zaigramo 30. oktobra, za kada je zakazan izlazak igre.

Danas nam je stigao drugi gejmplej trejler u kome imamo prilike da vidimo veliki broj detalja vezanih za ono šta možemo da očekujemo od gejmplej mehanika. Odlični narator nas kroz nešto manje od tri minuta vodi kroz elemente igre gde vidimo kroz kakve će sve izazove i nedaće prolaziti Edward Pierce, glavni protagonista igre, detektiv koji pokušava da razreši misteriju koja će ga odvesti na ivice ludila.

Vidimo da će tu biti i zagonetki, dijaloga, borbe, bežanja, sakrivanja, testiranja naših refleksa… sve ono što možemo da očekujemo od jedne zaokružene horor avanture. Po prvi put vidimo i kultiste, koji verovatno odgovaraju “Pozivu Ktulua”, ali i neke ne baš toliko “smrtne” neprijateljle, gde nam obična borba neće biti od pomoći.

Da vas ne davimo više sa tekstom, bacite i sami pogled na novi trejler i uživajte.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top