PC

Pogledajte projekat rekreiranja Half-Life u Unreal 4 endžinu

Verovatno su mnogi od vas čuli za igru Black Mesa, koja predstavlja rimejk originalnog Half-Life u Source endžinu, ali šta ako sve to podignemo na još viši nivo?

Upravo to su želeli momci iza studija SilverTM, koji su ušli u veoma, veoma ambiciozan projekat rekreiranja čitavog Half-Life u okviru Unreal 4 pogona, odnosno najsavremenijeg otvorenog endžina koji trenutno postoji.

Lambda, kako je kodno ime ovog projekta, deluje ambiciozno i gotovo neostvarivo, ali ih to ne sputava. Ovog septembra imaju i čime da se pohvale, jer su upravo završili sa čitavim prvim poglavljem igre, a kako izgleda uvod i čuvena “vožnja do posla” možete videti na snimku ispod.

Ono što je posebno zanimljivo, ukoliko želite da probate i sami kako izgleda igrati Half-Life 20 godina posle izlaska igre u modernom endžinu, to možete uraditi već sada, jer su ponudili besplatno za skidanje pomenuto prvo poglavlje, koje možete preuzeti na ovom linku.

Kako vam se čini?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top