PlayStation 4

Prikazan novi gejmplej za Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice od svoje najave na E3 sajmu privlači dosta pažnje, pa tako svi sa nestrpljenjem iščekujemo koji detalj više o novoj kreaciji From Softwarea.

Zahvaljujući Tokyo Game Show, pred nama je novi gejmplej snimak koji prikazuje kako će izgledati jedna od boss bitaka. Okršaj je smešten u snežnom okruženju koje izgleda prosto predivno i dodatno potvrđuje da će ovo biti jedna od Playstation ekskluziva sa najlepšom grafičkom prezentacijom.

Sa strane gejmpleja, susreti sa neprijateljima su izuzetno dobro odrađeni i potrebno je obratiti pažnju na više smerova kako ne bi izgubili glavu, a u pomoć vam pristiže veliki broj različitih načina za borbu, bučni i stealth, ali se svaki završava sa gomilom krvi na ekranu.

Na kraju videa koji traje preko 10 minuta je prikazan i puni boss okršaj gde se svi elementi stapaju u jedno što za rezultat daje napetu bitku u inače smirenom okruženju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top