PlayStation 4

Red Dead Redemption 2 ima preko 200 vrsta životinja

Rockstar Games u svom nadolazećem hitu nije obraćao pažnju samo na napucavanje u stilu divljeg Zapada, već je posebnu pažnju posvetio i okruženju.

Tako nas u Red Dead Redemption 2 očekuje oko 200 različitih vrsta životinja koje će moći da se love, ili samo posmatraju. Za svaku pohvalu je trud developera, pošto svaka vrsta poseduje jedinstvenu mehaniku kretanja i reagovanja na ljude u blizini. Ako je zbog ovoga igra više puta odlagana, onda im je oprošteno.

Iz ugla realizma, životinje koje budete ulovili možete iskoristiti za hranu i za resurse, ali je veće životinje potrebno prvo “usitniti”. Isto tako, igrači moraju obratiti pažnju na to gde će nositi plen, jer će krv privlačiti druge predatore u okolini.

Red Dead Redemption 2 izlazi za manje od mesec dana, 26. oktobra, za Xbox One i PS4.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top