PC

Seven Nation Army “odsviran” Battlefield V zvukovima

Kreativnost ljudi se ponekada ispoljava na najčudnije načine, i upravo tada nas obično i najviše oduševi.

Takav je sigurno slučaj sa jutjuberom UMadBroYolo, koji je u svom naletu inspiracije odvsirao legendarni hit “Seven Nation Army”  benda The White Stripes, koristeći samo i isključivo zvukove koje je snimio unutar Battlefield V gejmpleja.

Kada smo prvo videli naslov klipa, iskreno nismo bili sigurni kako će to zvučati i mislili smo da će biti jedva prepoznaljivo, ali već na prve zvuke smo videli da smo se prevarili, muzika je prepoznatljiva “na keca”, u šta se možete i sami uveriti kada ispod odslušate pesmu. Pitamo se da li će nastaviti da radi obrade u BV kada igra izađe i dobije veći broj zvukova na raspolaganju.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top