PLAY! ; PLAY! Zine

Vampyr dobija “Story” i “Hard” modove

Odlični mračni vampirski RPG Vampyr, koji nam je ovog juna stigao iz redova kreatora Life is Strange, studija Dontnod Entertainment, će ove srede dobiti najavljene nove modove igranja.

Jedna od retkih kritika za ovu igru jeste bila na pomalo loše balansiranu borbu, koja se zasnivala na tome kakvog vi karaktera želite da igrate, jer što ste više bili “zli” i pili krv nedužnih građana, to je bilo lakše da postanete svoemoćni vampir, i obrnuto, ukoliko ste štedeli građane, teže ste razvijali moći i sve borbe su bile znatno brutalnije.

Pročitajte Vampyr Play!Zine recenziju!

Kako bi obema stranama ponudili mogućnost da igraju na adekvatan način, 26. septembra nam stiže patch koji donosi “Story” i “Hard” modove igranja. Kao što možete da pretpostavite, Story mod značajno smanjuje težinu borbi i glavni fokus stavlja na priču i istraživanje, što je idealno za one igrače koji samo žele da odigraju igru bez da se previše stresiraju oko borbe i “pravih” buildova za karaktera, dok je Hard mod obrnuto, igra će biti još teža i brutalnija čak i ukoliko pijete krv nedužnih građana, i ideja iza ovog moda je da ponudi prave izazove za one kojima je glavna zabava u borbi.

Eto taman prilike da još jedno odigramo Vampira, naravno na hard modu!

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!