PC

Vampyr dobija “Story” i “Hard” modove

Odlični mračni vampirski RPG Vampyr, koji nam je ovog juna stigao iz redova kreatora Life is Strange, studija Dontnod Entertainment, će ove srede dobiti najavljene nove modove igranja.

Jedna od retkih kritika za ovu igru jeste bila na pomalo loše balansiranu borbu, koja se zasnivala na tome kakvog vi karaktera želite da igrate, jer što ste više bili “zli” i pili krv nedužnih građana, to je bilo lakše da postanete svoemoćni vampir, i obrnuto, ukoliko ste štedeli građane, teže ste razvijali moći i sve borbe su bile znatno brutalnije.

Pročitajte Vampyr Play!Zine recenziju!

Kako bi obema stranama ponudili mogućnost da igraju na adekvatan način, 26. septembra nam stiže patch koji donosi “Story” i “Hard” modove igranja. Kao što možete da pretpostavite, Story mod značajno smanjuje težinu borbi i glavni fokus stavlja na priču i istraživanje, što je idealno za one igrače koji samo žele da odigraju igru bez da se previše stresiraju oko borbe i “pravih” buildova za karaktera, dok je Hard mod obrnuto, igra će biti još teža i brutalnija čak i ukoliko pijete krv nedužnih građana, i ideja iza ovog moda je da ponudi prave izazove za one kojima je glavna zabava u borbi.

Eto taman prilike da još jedno odigramo Vampira, naravno na hard modu!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top