PC

Procureo gejmplej za Amazonov MMO…na porno sajtu!?

Industrijski gigant Amazon između ostalog radi i na produkciji video igara, ali kao što je slučaj sa onlajn prodavnicom, ni ovde ne mogu zadržati informacije skrivenim.

Tako se sada na internetu pre nego što je planirano pojavio snimak gejmpleja iz MMO-a nazvanog New World. Nikada ne biste pogodili mesto na kojem se prvo pojavio gejmplej snimak, i to je sajt za odrasle – Pornhub.

Kasnije su drugi preneli snimak na safe for work platformu, kao što je Jutjub pa smo bez distrakcija mogli da vidimo o čemu se u igri zapravo radi.

Sam video prikazuje ono što se i očekuje od MMO igara, samo prefinjenije i sa akcentom na akcioni element i sakupljanje resursa. U videu smo imali prilike da vidimo dosta toga što su developeri najavljivali, ali i dosta više, to jest mapu sveta u kojem ćemo boraviti satima. Mapa je ogromna i podeljena je u nekoliko različitih oblasti, samo se nadamo da će postojati dosta više sadržaja koji će je upotpuniti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top