PC

Curse of the Vampire Coast – stižu nam mrtvi pirati i morske nemani u Total War: Warhammer 2!

Nova velika ekspanzija za Total War: Warhammer 2 je najavljena ove nedelje i zove se Curse of the Vampire Coast.

Ona nam donosi piratskog lorda  Lutora Harkona, koji zajedno sa ostalim nemrtvim admiralima hara po morima svojim legijama mrtvih pirata, gulova, vampira i raznoraznih strahota iz dubina mora.

U gejmplej smislu, igra nam donosi četiri nova lorda i specijalne brodove za svakog od njih, novu školu magije: The Lore of the Deep, Vampire Coast Lords i njihovo novo stablo veština, brojne nove stvari u kampanji, i još štošta o čemu možete detaljno pročitati na Steam stranici igre.

A u međuvremenu, uživajte u sjajnom trejleru koji nam najbolje pomaže da upoznamo admirala Lutora i njegovu nemrtvu piratsku družinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top