PC

EA: Pažljivo pratimo situaciju sa optužbama ka Ronaldu

Ukoliko pratite redovno fudbalske vesti ovih dana, verovatno ste primetili da trenutno jedna od “vrućih” priča van terena jesu vrlo ozbiljne optužbe za silovanje upućene ka jednom od najboljih fudbalera sveta, portugalcu Kristijanu Ronaldu.

Njega jedna žena optužuje da ju je 2009. godine silovao u Las Vegasu, i taj slučaj je još tada prijavljen policiji, ali je sada ponovo otvoren nakon što je slučaj postao javno poznat, jer je žena koja je navodna žrtva silovanja ovo javno iznela u jednom intervjuu za nemački časopis Špigl.

Portugalac je odmah odbio sve optužbe, govoreći da za žena samo hoće da se obogati i proslavi preko njegovog imena, i da je silovanje “abominacija od zločina, koja je u suprotnosi sa svime u šta on veruje i što on jeste”.

Kako je Kristijano zaštitno poster lice najnovijeg FIFA 19 naslova, ovim povodom se oglasio i Eletronic Arts, kreator igre, koji je rekao da pažljivo prati situaciju oko ovog slučaja, i da će reagovati u skladu sa rezultatima istrage, ali da za sada neće iznositi nikakve komentare bez daljih informacija, i da su u kontaktu sa policijom Las Vegasa, koja vodi slučaj.

Neko je na FIFA Redditu pažljivo primetio i da je ovih dana Ronaldova slika uklonjena sa FIFA Sports EA stranice, ali su iz EA rekli da je to “ranije planirana marketing rotacija” i da nema veze sa ovim slučajem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top