PC

Star Citizen sakuplja ogroman novac iako datuma izlaska još uvek nema

U prethodnom periodu je održan CitizenCon, okupljanje bazirano u potpunosti na igri Star Citizen, koju pravi Cloud Imperium Games.

Igra još uvek nema datuma izlaska, čak i nakon 6 godina razvoja, ali zato broj sakupljenih sredstava za njenu izradu nastavlja da raste.

Tako je sada na ovoj konvenciji sakupljeno skoro 400,000 dolara tokom jednog dana od kupovine sadržaja, mahom brodova, u igri. Eurogamer otkriva da je u narednim danima CitizenCona sakupljeno oko 320,000 i 200,000 dolara, a ukupna cifra je dostigla vrednost od milion dolara sakupljenih tokom konvencije.

Ono što dodatno govori o tome da zajednica koja podržava ovu igru ima baš duboke džepove je to da dosta kupljenih brodova  zapravo još uvek nije dostupan za igranje, a jedan od njih je Kraken brod kome je posvećen čitav jedan magazin.

Zanimljiva činjenica je da je Star Citizen kroz crowdfunding sakupio oko 195 miliona dolara od 2 miliona igrača.

Osim sakupljenog profita i prezentacije brodova koji su tek u plan da se pojave, Cloud Imperium nam je pokazao i novi video za Squadron 42, singlplejer kampanju, u kojoj smo imali prilike da vidimo veliki broj dobro poznatih holivudskih glumaca. kao što su ranije otkriveni Mark Hamil, Geri Oldmen i Henri Kavil. Pogledajte:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top