PC

Izgleda ništa od najave nove Diablo igre na BlizzCon 2018

Ostalo je još oko dve nedelje do početka najvećeg događaja u životu svakog Blizzard fana – godišnje Blizzard konvencije BlizzCon, gde Blizzard tradicionalno najavljuje sve velike i ključne projekte, i kada se održavaju svi najveći esport događaji vezani za Blizzardove igre.

Jedna od glavnih tema pred ovogodišnji BlizzCon jeste Dibalo franšiza, zato što se već mesecima nagoveštava da nas očekuje nešto veliko na BlizzConu. Najpre su u avgustu rekli da rade na “nekoliko Dibalo projekata”, onda su počele sve jače glasine o Dibalo seriji na Netflixu, a tu je naravno i Dibalo 3 izdanje za Switch.

Ove nedelje je otkriven i raspored bina na BlizzConu i upadljivo je da Dibalo deo ovoga puta ima centralno mesto, a i na otvaranju BlizzCona, najvažnijem delu, panel “Dibalo: Šta je novo?” ima ključno mesto odmah nakon zvaničnog otvaranja. Zato su svi čekali da vidimo taj famozni Diablo 4, ali nas je Blizzard u blogpostu koji se pojavio ovih dana malo “ugasio” po pitanju ovih nadanja, jer izgleda da Diablo 4 ipak neće biti prikazan na ovogodišnjem BlizzConu.

U zvaničnom blogu koji se juče pojavio, Diablo tim pokušava da “smiri” glasine kako bi smanjio očekivanja fanova i samim tim razočarenje koje bi usledilo ako se ne pojavi Diaablo 4. U blogu kažu da rade na nekoliko Diablo projekata i da dobre vesti stižu onima koje čekaju, ali da za “zlo treba malo više vremea”. Ovo u praksi znači da se na nečemu velikom zaista radi, ali da to nećemo videti na ovogodišnjem BlizzConu, već da će biti nekoliko drugih, manjih najava.

Šteta, ali ako ništa, bar nam je praktično potvrđeno da je taj “veliki” Diablo naslov tu, samo neće biti prikazan na BlizzConu.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top