PC

Još malo i vraća se Spyro, tu je i trejler pred lansiranje!

Legendarni mali zmajčić Spyro je obeležio platformisanje na PlayStation 1 konzoli, naravno uz drugara torbara Crasha, koji je takođe dobio osveženo izdanje.

Zato nas i ne čudi veliko uzbuđenje koje vlada među fanovima povodom rimejka ove čuvene trilogije u vidu Spyro Reignited izdanja, koje nam nakon manjeg odlaganja konačno stiže ove jeseni, preciznije 13. novembra.

Kako nam je ovaj datum “iza ćoška”, dobili smo i trejler pred lansiranje, koji nam u nešto manje od dva minuta pokazuje kako su talentovanti developeri oživili iznova svet igre i preneli ga u moderno Unreal Engine ruho, pri tome zadržavajući sav šarm i autentičnu atmosferu originalnih igara.

Spyro Reignited trilogija sadrži sve tri originalne igre u modernom izdanju, tu su Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! i Spyro: Year of the Dragon, a mi ne možemo da se odlučimo koju ćemo pre zaigrati kad stigne trilogija, mada mislimo da je “po redu” verovatno najbolja opcija.

Sypro će najpre izađi za PS4 i Xbox One, ali verujemo da će biti slučaj kao i sa Crashom, koji je nakon godinu dana stigao i na PC. A u međuvremenu, uživajte u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top