PC

Procureli datumi narednih Steam rasprodaja

U susret jesenjim mesecima kada se sve nešto vezuje za padavine i na Steam platformi čekaju brojna sniženja cena i popusti kojima ćemo teško odoleti.

Do kraja godine nas očekuju čak tri rasprodaje tokom kojih će cene biti drastično snižene nego što je slučaj u vikend rasprodajama, i one ne dolaze zvaničnim kanalima, već je informacija procurela na Twitteru.

Prva rasprodaja će početi za svega nekoliko dana, i to je ona povodom Noći veštica koja će trajati od 29. oktobra do 1. novembra.

Što se tiče druge dve rasprodaje, od 21-27. novembra se očekuje ona “prava” jesenja, a zimska je zakazana za period između 20. decembra i 3. januara, od koje imamo i najveća očekivanja kada su u pitanju popusti.

Nadamo se samo da neki developeri neće previše i prerano sniziti cenu, jer ih možda čeka slična sudbina kao nedavno Shadow of the Tomb Raider.

https://twitter.com/SkrSkrGVNG/status/1054722506307854336

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top