PC

Još jedan nagoveštaj da nam Red Dead Redemption 2 stiže i na PC?

Dok čitav gejmerski svet i dalje uživa u čarima remek-dela zvanog Red Dead Redemption 2, oni tvrdokorni fanovi “PC master rase” se i dalje potajno nadaju da će RDR2 stići i na računare.

O tome o kakvom se vrhunskom naslovu radi, možete čitati u Play!Zine recenziji, i biće vam jasnije zašto i PC igrači toliko žele da igra stigne i na Steam. Iako za sada nema zvaničnih potvrda o tome, malo-malo pa se kovitlaju neke glasine i tračevi da igra “ipak” stiže i na PC, iako nikakvih  potvrda o tome nema.

Neki od glavnih argumenata onih koji se nadaju da će se to desiti su “Tako je isto i GTA V” ili “Ma nije Rockstar lud da propusti toliku zaradu”, ali svi znamo da je prvi RDR ostao konzolaška ekskluziva, i to, kao i ćutanje Rockstara, je ono što najviše plaši one koji se nadaju igri na računarima.

Među skoro pa sigurno “dokazima” su bile greške nekih prodavača koji su “najavili” pc verziju i podaci u linkedin profilima nekih zaposlenih gde se pominje PC verzija, a poslednji takav je zapravo poprilično ozbiljan, jer dolazi sa “zvaničnih” izvora, odnosno unutar Dead Redemption 2 Companion aplikacije. Unutar nekih parametera se vrlo konkretno pominje i PC verzija, što je otkrio Redditor BlackScout, a te parametre možete i sami videti ispod:

PARAM_FrameLimit – A framelimiter.
PARAM_DX11Use8BitTargets
PARAM_HDStreamingInFlight – prisutno i u  GTA V (PC)
PARAM_Oculus
PARAM_companionAutoConnectIpDurango
PARAM_companionAutoConnectIpOrbis
PARAM_companionAutoConnectIpPC
PARAM_singleThreadedRenderer
PostFX::g_CheckerBoardEnable

CommandIsPcVersion(void)    000000000166A12C

Ovo su samo neki od dokaza unutar aplikacije, a čitavu listu možete pronaći na originalnom izvoru ove informacije, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top