PC

The Blackout Club je co-op horor igra na kojoj rade developeri koji su doneli Bioshock

Early Access odeljak na Steamu svakim danom postaje sve bogatiji, i mada većina igara nije nešto što bismo preporučili, uvek uspe da se provuče neki potenicijalni hit.

Tako nam je sada za oko zapao kooperativni horor The Blackout Club, na kojem radi studio zvani Question, sačinjen od developera sa ogromnim iskustvom u industriji, koji su prethodno radili na Bishock igrama.

Igra je dizajnirana za 4 igrača koji stupaju u uloge tinejdžera sa ciljem istraživanja misterioznog spleta događaja koji je uspavao celi grad. Gejmplej se odvija kroz misije koje se stalno menjaju u stilu viđenom u Bioshock i Left4Dead igrama.

Tinejdžeri će istraživati svet oko sebe kako bi otkrili natprirodnu silu dok u isto vreme moraju bežati od čudovišta, više o samoj igri možete pogledati u trejleru ispod, ili na Steamu gde se prodaje po ceni od 18 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top