PC

Battle Royale mod za Battlefield V stiže tek u martu naredne godine

U susret dolasku Battlefield V, DICE je odlučio da sa fanovima i svima koji iščekuju igru podeli šta ih to čeka u periodu nakon izlaska kada je u pitanju dodatni sadržaj.

Slično kao i kod prethodnika, dolazak ekspanzija je podeljen na poglavlja i svako će donositi nove mape, modove igranja, oružja i ostalo.

Prvo poglavlje će nositi naziv Overture i ono će se pojaviti sredinom decembra u kojem ih čeka igranje sa strane koja gubi u Drugom svetskom ratu i sa novim modom koji nosi fokus na borbe sa tenkovima.

Drugo poglavlje dodatnog sadržaja za Battlefield V će se pojaviti  krajem januara sa nazivom Lighting Strikes u kojem igrače čeka PvE kooperativno igranje, a Trial By Fire je treće poglavlje u kojem će se pojaviti i famozni Battle Royale mod igranja – Firestorm – a pojaviće se još neki modovi igranja i mapa.

Odluka da se Battle Royale mod pojavi kasnije, i to dosta kasnije, je potencijalno loša za developera i izdavača je konkurent, Black Ops 4, ovaj mod ima već od samog početka i jedan je od glavnih razloga igračima za kupovinu.

Ako vam je čekanje do 20. novembra predugo, onda slobodno ugrabite Battlefield 1 i sav naknadno dodati sadržaj za samo pet dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top