PC

Gajite i prodajte marihuanu u novoj menadžerskoj simulaciji Weedcraft

Devolver Digital nikada ne prestaje da nas iznenađuje sa uvrnutim projektima, pa je tako i danas sa novom igrom koja nam stiže iz redova ovog izdavača.

Naime, najavljen je naslov Weedcraft, koji predstavlja tycoon vrstu igre, odnosno menadžersku simulaciju vođenja nekog posla, a u ovom slučaju, taj posao je uzgajanje i distribucija marihuane.

Za sada znamo veoma malo o igri osim ovoga što vidimo iz trejlera ispod, a koji predstalja mešavinu same igre i isečaka raznih poznatih ličnosti kako govore o marihuani i istu konzumiraju. Iz trejlera vidimo da ćemo marihuanu uzgajati, brinuti se o kvalitetu i sortama, i zatim je distribuirati na ulici i širiti svoj biznis, dakle igra se bavi nelegalnom stranom trgovine ovog popularnog narkotika.

Iz Devolvera kažu i da ćete moći da se baviti politikom, odnosno da lobirate za legalnu medicinsku i rekreativnu upotrebu marihuane, ali i da podmićujete tamo gde treba, ukoliko je neophodno.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top