PC

GOG časti za 10 godina – vi birate sa kojom igrom!

Legendarna platofrma za distribuciju video-igara, Good Old Game (GOG), ovog oktobra slavi svoj deseti rođendan.

Ono što je 2008. počelo kao projekat za očuvanje i optimizaciju starih igara za nove sisteme, se tokom ovih godina pretvorilo u moderni sistem za kupovinu igara, koji predstavlja jedinu ozbiljnu onlajn biblioteku koja može da parira Steamu, pogotovo jer nudi stare legendarne igre i mnoge brone nove naslove, u potpunosti bez DRM-a, i što je najbolje, često i sa gomilom dodataka koje mnogi smatraju za “Deluks” dodatke.

U čest desetog rođedana, GOG je rešio da nas po ko zna koji put časti jednom besplatnom igrom, ali je ovoga puta izbor na nama koja će to biti! U izboru za glasanje su tri igre, Shadow Warrior 2, SUPERHOT i Firewatch, i ona koja pobedi u naredna tri dana glasanja, će biti besplatna 4. oktobra. Glasanje možete obaviti na ovom linku.

Koje je vaše mišljenje o GOG-u? Da li ga koristite i koliko igara imate na njemu? Mi moramo da priznamo da nam broj igara na GOG nalozima opasno raste i lagano se približava onome što imamo na Steamu, poptuno zasluženo za GOG i CD Projekt koji stoji iza njih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top