PC

Odlični horor Layers of Fear dobija nastavak!

Početkom 2016. godine se pojavila jedna zanimljiva horor igra koja nas je tada poprilično oduševila svojom originalnom tematikom kojom se bavi – Layers of Fear.

Iako su same horor mehanike uglavnom bile već viđene, ono što je bilo ključno kod ove igre jeste momenat “ludog slikara”, koji je veoma zanimljiv motiv i odlično se uklapa u jedan horor naslov, pogotovo stvari kao što su slike koje se poigravaju sa vašim umom, rastopljene boje i dugi slični elementi.

Bloober Team je na krilima uspeha ove igre kasnije izbacio igru Observer, koja je imala potencijala, ali nije prošla toliko dobro kao “Slojevi straha”, a ove godine su Poljaci otkrili i treću horor igru, koja nosi kodno ime Project Méliès, i koja opet istražuje neke nove momente u hororu i za koju smo jedva čekali da saznamo više detalja.

Ispostavlja se da je taj projekat zapravo nastavak Layers of Fear! Što nam je otkriveno danas u novom trejleru koji možete videti ispod. Kao što smo znali, umesto slikarstva, nastavak će se baviti horor momentima u jednoj drugoj umetnosti, koja je u tom periodu bila pionirska – filmom.

Narator u trejleru je niko drugi do legendarni Toni Tod, glumac koga svi znamo po čuvenoj ulozi u Kendimenu, filmu koga se vaš autor kao dete neverovatno plašio, tako da me je već prošla jeza čim sam čuo njegov glas u trejleru. Sada kada znamo da je ovo nastavak, nadamo se da ćemo uskoro dobiti više detalja o igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top