PlayStation 4

PS4 igrači dobijaju razne dodatke za Red Dead Redemption 2 pre onih na Xbox One

Ne može baš svaka igra da bude Playstation ekskluziva, ali se kompanija Soni trudi da korisnicima konzole da što više zanimljivih dodataka kako bi postojala određena prednost u odnosu na druge platforme.

Reč je o vremenski ekskluzivnom sadržaju i igrama, kao što je sada u Red Dead Redemption 2. Oni koji kupe RDR 2 za Playstation 4 dobijaju mesec dana pre Xbox One igrača specijalni Grizzlies Outlaw outfit, gravirani revolver i predivnog arapskog konja, koji će vam dati dobru brzinu prelaženja pustara Divljeg zapada, a imaće i povećanje HP-a.

Ovo ne pruža neku veliku prednost, ali Soni shvata da ima nečega i u ovim stvarima pa je tako u saradnji sa Rockstarom svojim igračima nešto dao pre svih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top