PC

Skywind – Morrowind rekreiran u Skyrim endžinu, izgleda poput prave profesionalne igre

S vremena na vreme nam redovno stižu nove vesti o jednom od najambicioznijih projekata koje je neko ikada pokušao da uradi u Skyrim svetu modovanja – čitav Morrowind u potpunosti rekreiran unutar Skyrim endžina.

Najnoviji trejler se pojavio ove nedelje i govori nam o padu kuće Dagoth. Prati ga odlična muzika i glasovni glumac koji je dostojan AAA nalova, a kamoli jednog običnog moda koji prave fanovi. Sve to praćeno je odličnom režijom trejlerima i generalno, celokupan utisak je veoma profesionalan, iako svi koji na njemu rade čine to u potpunosti volonterski i iz ljubavi prema igri.

Autori ovog projekta planiraju da repliciraju igru što je više moguće, ali isto tako i da obogate iskustvo tamo gde ima prostora, pri tome se trudeći da maksinalno se zadrži duh igre i ono što smo svi voleli kod ovog legendarnog RPG naslova s početka  ovog veka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top