PC

The Stanley Parable danas dobio verovatno najbolji “achievement” na Steamu u istoriji

Legendarna igra The Stanley Parable je 17. oktobra proslavila pet godina od izlaska, a mi smo joj tim povodom posvetili i rubriku reinstalacija u novom izdanju časopisa Play!Zine.

Ono što nas je iznova oduševilo kod ove igre jeste Steam achievement koji se aktivirao prvi put danas, tačno pet godina i jedan dan nakon izlaska igre. O čemu se tačno radi? Ne, nije u pitanju ni neki neverovatno teški poduhvat unutar igre, niti neka tajna koja ranije nije otkrivena, niti neki najbolji rezultat u nečemu unutar igre, dakle ništa takvog tipa, a opet verovatno je nešto najbolje što smo videli među achievementima na Steamu.

Ovaj achievement na Steamu se zove “Go Outside” i dobija se ukoliko pet godina ne upalite The Stanley Parable, što je prvi put moglo da se desi tek danas, kada se navršilo pet godina od pojavljivanja igre. Ako nas pitate – genijalno! Samo se pitamo da li ga je neko danas po prvi put i dobio?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top