PC

XCOM 2 dobija besplatni DLC koji će konačno objasniti šta se dešavalo između prvog i drugog dela

Dizanje iz mrtvih legendarnog serijala poteznih strategija XCOM se pokazao kao fenomenalan potez, i reboot franšize je okupio brojne i stare i nove fanove.

I XCOM: Enemy Unknown (2012) i XCOM 2 su vrhunske igre koje su nam donele tonu zabave i na desetine sati strateškog uživanja u odličnoj priči. Ipak, ta priča je krila jednu misterioznu rupu na koju nikako da dobijemo odgovor. Šta se desilo između prvog i drugog dela? Iako smo prešli prvi deo i spasili svet, zvanični kanon kaže da se to nije desilo, pa XCOM 2 igramo iz ugla pobunjenika koji pokušavaju da planetu vrate nazad u naše ruke.

Kako se sve to desilo je misterija, ali ne još zadugo. Naime, developeri iz Firaxis Games nam donose DLC pod imenom Tactical Legacy Pack, u kome se nalazi i Legacy Ops kampanja, koja nam daje toliko čekane odgovore na sva ta pitanja, i konačno pravi sponu između prvog i drugog dela! Najlepše od svega – ovaj DLC stiže već devetog oktobra i biće potpuno besplatan narednih osam nedelja, tako da obavezno požurite da ga preuzmete u tom periodu, jer će nakon toga cena biti osam dolara.

Ta kampanja nije jedina stvar koju nam ovaj DLC donosi, jer tu su i brojni drugi modovi za igranje, nove soundtrack opcije, oružja i još štošta, a kako vas ne bi davili i nabrajali šta sve stiže, najbolje je da bacite pogled na ovaj detaljni zvanični post o DLC paketu, i sami se uverite koliko novog sadržaja stiže apsolutno džaba!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top