Vesti

BlizzCon 2018 – World of Warcraft 8.1 and beyond – Nazjatar and Rise of Azshara reveal

Patch 8.1 Tides of Vengeance donosi nam, kao što već znamo, novi war front “Darkshore”, novi raid “Battle for Dazar’alor”, prvi dvosmerni raid u istoriji WoW-a, naravno uz pratnju mini-raida u Stormsong Waley-u.. Pored toga, još dosta novina, kao što su faction incursions, nove ostrvske ekspedicije i novi heritage armori. Patch nas očekuje između 11-og i 13-og Decembra, u zavisnosti na kom delu planete se nalazite. Za nas Evropljane, datum je dvanaesti.

Ipak ono što smo svi sa nestrpljenjem čekali jeste odgovor na pitanja šta nas čeka posle? Mudar odgovor je patch 8.2. Kao što se i dalo pretpostaviti, centar 8.2 patcha su Nage i njihova kraljica Azshara. O da, konačno ćemo biti u prilici da se obračunamo sa N’zoth-ovom ljubimicom. Naravno, pre nego što budemo u prilici da stavimo šape na nju, moraćemo da uspostavimo mostobran na novom kontinentu, a to je pogađate, Nazjatar. Za sada znamo da će Nazjatar imati najmanje 6 novih zona, a verovatno i više ako je suditi po mapi. Tematski raid se zove Azshara’s Eternal Palace i sadrži 8 bossova sa mogućnošću da jedan ili više njih budu podvodni. I naravno, veliko finale je obračun sa Azsharom.

Uporedo sa glavnim dešavanjima, gnomovi i goblini otkrivaju Mechagon, novu mini zonu sa megadungeonom po uzoru na Karazhan. Tu će biti predstavljeni Mechagnomi koji su se pobunili protiv zlog kralja. U ovom trenutku daćemo sebi slobodu da pretpostavimo da će Mechagnomes biti nova Alliance allied rasa. U prilog tome je i činjenica da nas u 8.2 čeka Gnomish heritage armor, u pratnji Taurena i njihovog armora na Hordinoj strani. Uz sve ovo imamo gomilu novih predmeta za skupiti, nove mountove za jahanje, mogućnost letenja i dalji razvoj priče naše glavne četvorke: Sylvanas i Sarufang sa jedne i Jaina i Anduin sa druge strane. Da ne zaboravimo, tu su i novi modeli za Gobline i Worgene. Vrlo verovatno da se stare mehanike oslobode za još rasa.

Sve ovo i mnogo toga više, čeka nas negde posle 8.1.5 logično. Verovatno krajem zime ili u rano proleće.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top