PC

Sound the drums!! Rastakhan’s rumble – Nova Hearthstone ekspanzija

Rastakhan’s rumble je naziv nove Hearthstone ekspanzije koja nam stiže četvrtog Decembra.

God-king Rastakhan, vrhovni vođa Zandalari carstva, jednom u “generaciji” organizuje događaj u njegovo ime. U to vreme svi se sjate u Gurubashi arenu i rade sve što se u areni radi. A sve u slavu svog kralja i pomalo i u svoju ličnu. Kao što predpostavljate, setting je takav da u prvi plan stavlja trolove i sve sto je u vezi sa njima. Tabla je po uzoru na pravu Gurubashi arenu, oružja su inspirisana trolovskim modelima, a 9 novih legendary karata su inspirisane Loa duhovima trolova. Nova predstavljena mehanika je “overkill” i aktivira se svaki put kada preterate sa dmg-om upotrebljenim za ubijanje miniona. Pored oružja, imamo i 0/3 spirit karte sa stealth-om koji omogućava iskorišćavanje njihovih bonusa u sledećoj rundi.
Klase se ovde predstavljaju kao timovi i svaki tim ima legendary heroja koji je been there – win that što se Gurubashi arene tiče. I tako imamo tigrove, šišmiše, raptore i sične življuke u nazivima timova. Vođe svih timova su legendarni trolovi iz istorije Azerotha, što znači da ćemo videti i priestess Talanji ali i Zul’jina.

Celu ekspanziju već sada možete preorderovati na zvaničnom sajtu i početkom Decembra krenite u lov na novih 135 karata, koliko donosi ova ekspanzija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top