PC

Fortuna ekspanzija stiže u Warframe ove nedelje

Nakon realtivno dugog čekanja i olakšavajuće objave tokom proteklog meseca da Fortuna ekspanzija stiže u Warframe u novembru, konačno je otkriveno da će se ona pojaviti već ove nedelje.

Tačnog datuma opet nema, već će sve funkcionisati kao neka vrsta iznenađenja, jer su svi fanovi igre uzbuđeni iz mnogo razloga.

Jedan od njih je potpuno nova regija koja se nalazi na Veneri i sa sobom nosi vizuale po uzoru na Blade Runner i druge kreacije sa sličnim vajbom. Nova lokacija ne donosi samo dar za oči, već nas tamo očekuje i dosta izazova i novina, kao što je novi Warframe, zvani Garuda, dosta novog oružja, i naravno daske za surfovanje po proplancima.

Najbolje od svega je to što je ekspanzija u potpunosti besplatna za sve. Ispod vas čeka trejler koji vas bolje upoznaje sa neprijateljima na novoj predivnoj lokaciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top