PC

Dobijamo i Five Nights at Freddy’s AAA igru

Five Nights at Freddys 4

Serijal igara i globalni fenomen poznat kao Five Nights at Freddy’s nikako da zamre i svake godine viđamo neku novu igru odrađenu u istom ruhu.

To su uglavnom u pitanju bili “sitni” naslovi koji nisu bili preterano dugi po trajanju i sastojali su se iz svega par nivoa, ali je sada u planu i punokrvni AAA naslov. Kreator, Skot Kavton, je izjavio kako ima još nekoliko ideja za igre, a jedan od njih uključuje i igru sa velikim budžetom.

Detalja o toj igri trenutno nema, pošto se radi o veoma ranoj fazi produkcije, ali je otkriveno da će u međuvremenu sve ostale igre ugledati sunce i na konzolama, a u pripremi je i filmska adaptacija koje je ovoga puta ponovo odložena jer  je Skot želeo da na drugi način predstavi FNAF u filmskom izdanju.

Više detalja o svemu ovome možete pronaći u objavi na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top