PC

Dolazak Fortuna ekspanzije u Warframe privukao rekordan broj igrača

Nakon 5 godina postojanja i gomile apdejtova, ekspanzija i ostalog sadržaja Warframe nastavlja da raste i privlači sve veći broj igrača u svoj naučno-fantastični svet.

Tako je dolazak Fortuna ekspanzije, koji se odigrao protekle nedelje i koji je igrače odveo na podzemne lokacije na Veneri privukao veliku pažnju kojom je postavljen novi rekord po broju igrača koji su u jednom trenutku  na Steamu igrali Warframe.

Najnoviji rekord glasi 132,000 hiljade igrača, a prethodni je bio postavljen sa dolaskom The Sacrifice narative, gde se u jednom momentu našlo 129k ljudi.

Ovo je daleko od rekordnih cifara u odnosu na druge naslove, ali je odlično videti da Digital Extremes uspeva da stalnom podrškom uspeva da održi broj igrača i istovremeno privlači nove.

Za kraj odslušajte pesmu kojom je predstavljena ekspanzija i koju nekako ne možemo da izbacimo iz glave.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top