Filmovi-Serije

Devil May Cry dobija TV seriju

Nastavlja se trend prelaska popularnih serijala video-igara na “male” (dobro, danas ne toliko) ekrane naših televizora.

Poslednji potvrđeni u ovom trendu je čuveni Devil May Cry serijal, koji dobija TV seriju po uzoru na popularnu adaptaciju Castlevania igara. Zašto kažemo po tom uzoru? Pa, zato što će igru raditi isti producent, Adi Šankar, pa verujemo i da će okupiti sličan tim ljudi za potrebe ovog projekta.

Za sada se ne zna više detalja, pa čak ni to da li će serija biti na Netflixu ili ne, ali je Adi rekao da će DMC biti “spojeni univerzum” sa Castlevania serijom, tako da nam ostaje da vidimo kako će to ispasti.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top