PlayStation 3

Playstation Plus – besplatne igre za decembar 2018. godine

Ne znamo za vas, ali je nama ova godina proletela, bilo je tu mnoštvo zanimljivih hitova, događaja, ali i besplatnih igara za pretplatnike PS Plus i Xbox Live Gold servisa.

Pretplatnici su imali prilike da u prethodnim mesecima vide izuzetno bogatu ponudu igara za sve konzole, a isti standard će se održati i u decembru.

Prvi po redu su oni koji koriste Playstation Plus servis i oni će imati prilike da se dobro naplaše i provozaju kada je u pitanju decembarska ponuda besplatnih igara.

Playstation 4:

Za igrače sa konzolom trenutne generacije je pripremljena SOMA, fantastična horor avantura studija Frictional Games, koji nam je doneo Amesia. Druga igra se baš skoro pojavila(juna ove godine) i to je trkačina Onrush. Ovde nije bitno stići prvi do cilja već je najbitnije slupati što više vozila i izvoditi vratolomije kako bi sakupili vredne poene.

Playstation 3 i PS Vita:

Za PS3 igrače je pripremljena pucačina Steredenn: Classic i vizuelna anime novela SteinsGate, dok oni sa prenosivom vitom dobijaju šarenoliki platformer Iconoclasts i Papers,Please, igru u kojoj igrate kao graničar koji odlučuje ko sme ući u državu a ko ne.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top