PC

Battlefield V je prva publikovana igra koja primenjuje ray tracing tehnologiju

Proteklih par meseci, od kada je najavljena nova serija grafičkih iz Nvidia postrojenja, naslušali smo se i nagledali raznoraznih priča i primera o tome kako će RTX da revolucionira gejming, i vizuelnu prezentaciju u igrama dovede na do sada najrealističniji prikaz u istoriji video-igara.

Nvidia je bila pomalo i previše agresivna sa forsiranjem RTX marketinga, pa je ovo ubrzo postalo i meme, gde su po internetu ljudi pravili razne slike i gifove na temu “sa” i “bez” uključenog RTX.

Bilo kako bilo, dosta nam je primera, jer nam je došla i prva  igra za “široke mase” koja će koristiti ray tracing – Battlefield V! Svako ko ima neku od RTX grafičkih (GeForce RTX 2070, 2080 and 2080 Ti), može u grafičkim opcijama igre da aktivira ovu novu tehnologiju i da uživa u istoj, samo naravno o “trošku” performansi, jer čak i najveće zveri od komjutera jedu resurse kako bi se ovaj poslednji krik tehnologije pokrenuo kako treba.

Ukoliko ste među tim srećnicima koji mogu da uživaju u stabilnom frejmrejtu uz ovu tehnologiju, šta da vam kažemo – javite nam utiske!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top