PC

Dva skina u CoD: Black Ops 4 će vas koštati 20$, plus grindanje

Već ste imali prilike da na našem sajtu čitate o tome kako su mikrotransakcije u Black Ops 4 dosta loše implementirane, gde su one razočarale igrače prevelikom cenom potrebnom za otključavanje svih skinova u propusnici – trebalo je dati preko 200 dolara za sav sadržaj ili igrati 200 sati.

I pored toga, Activision nije ništa promenio na bolje, već nastavlja sa nasilnim guranjem ovog sistema u svom novom naslovu. Tako sada otkrivamo da za svega dva skina oružja u igri morate izdvojiti 2000 CP(20$), a da pritom ne dobijate oba skina, već morate dodatno grindati.

U pitanju je Fall Firearms paket u kojem jedan pištolj dobijate odmah po kupovini a drugi otključavate tek nakon što odradite sve izazove, što se može zaobići dodatnim plaćanjem.

Cena je stvarno prevelika za svega dva skina, pa samim tim i sami igrači nisu zadovoljni. Videćemo koliko će dugo trebati Activisionu da se osvesti i da malo spusti loptu sa nasilnim mikrotransakcijama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top