PC

God of War i RDR 2 imaju najviše nominacija za ovogodišnji The Game Awards

Pre nekoliko dana je Džof Kinli, domaćin The Game Awards, otkrio da će se ceremonija održati 6. decembra kao i da nas tada očekuje najveći broj predstavljanja novih igara do sada.

Ne sumnjamo da nas čeka uzbudljivo veče, ali osim novih igara tamo ćemo videti koje su igre ove godine zaslužile vredne nagrade po kategorijama, kao i nagradu za igru godine. Ukupno postoji preko 30 kategorija za koje baš vi možete birati svoju omiljenu igru, omiljenog kreatora, esports tim i ostalo.

U svim kategorijama najviše nominacija imaju definitivno Red Dead Redemption 2 i God of War, što je sasvim očekivano imajući u vidu oduševljenje igrača i ocene kritike, a među nominovanima za GOTY nagradu se nalaze i Spider-Man, Celeste, Assassin’s Creed Odyssey i Monster Hunter: World.

Glasanje možete izvršiti već sada putem ovog linka, pa nam recite koja igra je vaš favorit?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top