PC

Novi besplatni apdejt za No Man’s Sky donosi nova stvorenja i još dosta toga

Do novog velikog apdejta za No Man’s Sky nećemo morati da čekamo do naredne godine, kao što je do sada to bilo slučaj, već će on postati dostupan već 22. novembra i biće potpuno besplatan.

Novi paket sadržaja nosi naiv Visions i sa sobom donosi nove biome, odnosno različitije i koloritnije planete, uz nove vrste životinja i biljaka. Tu je još i opcija da se igrači bave arheologijom i da istažuju ostatke prethodnih civilizacija koje su boravile u beskrajnom univerzumu.

Između ostalog, studio Hello Games je uneo i više života u planete sa dodatkom različitih vodenih površina, drugačije trave i oblaka, a olujna vremena sada mogu sa sobom doneti i dugu.

Gomila drugih stvari vas očekuje u Visions apdejtu, tako da slobodno uskočite u igru i istražite nove svetove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top