PC

Orphea – Prvi originalni heroj u Heroes of the Storm

Na samom početku večeri u sklopu ceremonije otvaranja, prikazan je prvi unikatni heroj u HotS-u, mlađano devojče Orphea. Ona je nasledinca Raven Court-a i ćerka čuvenog Raven Lorda. Što se nje same tiče, ona je assassin tip heroja i najlepše od svega je to da je već u posedu svih koji su imali zadovoljstvo da kupe virtual ticket ili čak budu uživo na Blizzconu. Naravno, iako je već posedujemo, nećemo moći da se igramo sa njom pre oficijelnog patcha koji nam dolazi nakon Blizzcona.

Animirani filmić koji nam je prikazan, pored njene borbe sa Raven Lordom, pokazuje i mogući smer u kome će HotS kao igra da se razvija. Kako nam se čini, HotS će sve više da forsira timsku igru, u čemu je Orphea čini se posebno dobra.

Nešto kasnije smo saznali da će cena po kojoj ćete moći da kupite Orpheu 750 gemova ili 15000 zlatnika. Što se njenih moći tiče imamo “Shadow waltz”, “Chomp” i “Dread” i na svoj način sve tri moći imaju AoE efekat. Pored pomenute tri imamo i dve heroic moći, “Eternal feast” i “Crushing jaws” gde je ponovo akcenat na AoE i CC efektima, što definitivno Orpheu uzdiže već sada u top tier heroja, kao nekoga ko može da vrlo brzo osakati ceo protivnički tim i samim tim otvori put za pobedu.

Uzivajte u opening traileru i vidimo se u Nexusu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top