PC

Sins of a Solar Empire: Rebellion besplatan na Humble Bundle!

Ima nešto u tom četvrtku uveče, kada nas Humble Bundle obraduje novom besplatnom igrom.

Istina proteklih mesec-dva ih nešto i nije bilo, ali nam se ovoga četvrtka Humble Bundle vraća sa novom besplatnom igrom, i to je fenomenalna 4x svemirska strategija pod nazivom Sins of a Solar Empire: Rebellion.

Ovaj hit iz 2012. godine, koji na Steamu ima prosečnu ocenu preko devet, je san svih zaljublejnika u svemirske strategije, tako da ukoliko ste želeli da igrate ovu igru, evo fenomenalne prilike. Puna cena igre je 40 evra, tako da čak iako niste fan ovog žanra, ništa vas ne košta da je uzmete besplatno i pridodate vašoj kolekciji, nikada se ne zna kada će vam se roditi ljubav prema 4x strategijama, i tada ćete i te kako želeti da igrate i ovaj sjajni naslov.

Samo, kao i uvek kod Humble Bundle besplatnih akcija, požurite, jer je igra besplatna svega 48 sati, odnosno do subote u 19h uveče. Vašu besplatnu kopiju igre možete preuzeti na ovom linku, potrebno je samo da imate Humble Bundle nalog i Steam nalog na kojoj ćete aktivirati kod kada ga dobijete.

Srećno u svemirskim bitkama!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top