PC

Kreator kultnog DOOM serijala, Džon Romero, predstavio duhovnog naslednika ove pucačine

Baš nedavno je obeležena 25. godišnjica postojanja originalne DOOM igre, koja je dala osnove za razvoj mnogih drugih pucačina u novijim decenijama.

Kreator ove kultne igre, Džon Romero, je napustio studio sa kojim je napravio ovu pucačinu, id Software, ali to ga ne sprečava da baš sada, nakon tačno 25 godina, predstavi njenog duhovnog naslednika u vidu četvrte epizode.

U pitanju je Sigil, igra koja će doći u februaru i biće besplatna za sve jer funkcioniše više kao dodatak za originalni Doom, pa tako morate posedovati ovu igru da biste uživali u novom sadržaju.

Što se tiče novog sadržaja, svi fanovi će imati prilike da uživaju u komadanju demona kroz 9 singlplejer nivoa, i kroz 9 deathmatch nivoa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top