Gadgets

Farmerke pravo iz Boarderlands igara

Da ljudi vole da nose stvari iz video-igara kako bi pokazali svoju ljubav prema igri i nije neka novost, pa tako vidimo i kapute vredne 8000 dolara.

Ipak, ponekada nas neke stvari iznenade suptilnim i kreativnim načinom na koji prezentuju neku igru. Takve su i ove farmerke o kojima ovde pričamo, a koje su dizajnirane tako da izgledaju kao da su došle iz čuvenog serijala Boarderlands.

Ideja je da imitiraju popularnu “cell shading” tehniku koja video-igrama daje stripski izgled, a koju je popularizovao upravo Borderlands serijal, kao i  nedavno ugašeni Telltale Games studio sa svojim ostalim igrama.

Famerke su stvarno prava optička varka, kao što možete i videti ispod, jer izgledaju kao da su izašle direktno iz igre, iako su zapravo “prava” stvar. Kada gledamo sliku, izgleda gotovo kao da su nacrtane i dodate preko prave fotografije.

Da li biste nosili ovakve farmerke?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top