PC

Company of Heroes 2 besplatan do pondeljka!

U svojim slavnim danima proteklih decenija, Relic Entertainment je napravio neke od najboljih strategija u realnom vremenu svih vremena, i tu se i svakako ubraja odlični Company of Heroes 2, igra koja je već u startu bila dobra, ali je onda s godinama postajala sve bolja i bolja zahvaljujući pažljivom osluškivanju igrača i onoga što oni žele i traže. Ako izuzmemo gomilu mikrotransakcija.

Zašto danas pominjemo ovaj klasik iz 2013. godine? Zato što je SEGA, koja je vlasnik franšize, rešila da časti povodom petogodišnjice igre na najbolji mogući način – dajući svima besplatno igru za kolekciju na vašem Steam nalogu! Tako je, dovoljno je da preuzmete igru narednih dana (do ponedeljka) na Steamu besplatno, i ona će zauvek ostati u vašoj biblioteci.

Pored osnovne igre koja je besplatna, i veliki broj DLC paketa je na ogromnim sniženjima i do 90%, pa možete pazariti i celu kolekciju po sasvim korektnim cenama. Ova akcija pravo niodkuda nas je naterala da se zapitamo – spremaju li nam to Relic i SEGA Company of Heroes 3? Nadamo se samo da neće proći kao i Dawn of War 3…

U svakom slučaju, požurite da preuzmete svoju kopiju igre, jer ponuda važi samo do ponedeljka, a onda se prepustite i uživajte u čarolijama strategije!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top