PC

Fallout tvorci predstavili novu igru – The Outer Worlds

Nakon jako dugog rada u potpunoj tajnosti Tim Kejn (Tim Cain) je konačno predstavio svoju novu igru na kojoj je radio u zasebnom odeljenju studija Obsidian Entertainment, zajedno sa svojim kolegom iz nekadašnjeg Troika studija, Leonardom Bojarskim (Leonard Boyarsky).

Igra se zove The Outer Worlds i predstavlja retro-futuristički RPG iz prvog lica smešten u svemiru, odnosno na samoj ivici naseljenog svemira – koloniji Halcyon. Već na prvu loptu je jasno da je u pitanju naslov koji nije nešto što tradicionalno možemo da očekujemo iz Obsidiana u smislu vizuelne prezentacije, jer je u pitanju potpuna 3D igra iz prvog lica, rađena u Unreal endžinu.

Na prvi pogled, atmosfera nas asocira na neku kombinaciju Fallout i Bioshock serijala, a sve to smešteno u retro-futurističko-kaubojsko-svemirsko okruženje. Imamo veliko povereenje u Tima i Leonarda da će nam doneti vrhunsku igru, pogotovo što iza projekta stoji i 2k Interactive, koji je izdavač i koji finansira ovaj projekat, na kome je Obsidian krenuo da radi još pre nego što ih je kupio Microsoft.

Osim trejlera koji je ekskluzivno prikazan na The Game Awards 2018, za sada nemamo više informacija, ali verujemo da ćemo u narednom periodu dobiti i više detalja, tako da za sada – uživajte u trejleru, mi smo već oduševljeni:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top