PC

Počela GOG zimska rasprodaja, Full Throttle Remastered besplatan narednih 48 sati!

Stižu nam praznici, a sa njima i popusti u brojnim onlajn prodavnicama naše omiljene zabave, a to su svakako video-igre.

Na GOG-u je zimska rasprodaja počela danas, sa preko 1900 igara na popustima i do 90%. U znak početka prodaje, GOG nas časti i jednom besplatnom igrom, i ovoga puta je u pitanju rimaster jedne od čuvenih avantura iz 90-ih, Full Throttle Remastered. Igra će biti besplatna do subote u 15h, tako da požurite da je dodate u vašu biblioteku GOG igara.

Naravno, kad ste već tamo, obavezno bacite oko i na pomenute popuste, jer sasvim sigurno ima nečeg što ste jurili da kupite i baš sada ima odličnu cenu, samo pazite da ne preterate sa potrošnjom.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top