PC

Pogledajte prvi gejmplej video za Pagan Online, igru na kojoj radi domaći studio Mad Head

Prošlog meseca nas je sačekala objava da se kreator igara World of Tanks i World of Warships, Wargaming, udružio sa domaćim studijom Mad Head Games kako bi nam doneli novi MMO RPG – Pagan Online.

Na svu sreću, nismo morali dugo da čekamo do videa koji prikazuje kakav nas gejmplej očekuje u ovoj igri inspirisanoj paganskom mitologijom. U trejleru možemo videti da je gejmplej dosta nalik onome iz Diablo serijala, što će verovatno oduševiti razočarane fanove, a sa druge strane možemo videti i da svaka klasa može da ima više stilova igranja, što je svakako zanimljiva odluka u dizajnu.

Nadamo se da Mad Head i Wargaming imaju još toga da ponude kada je u pitanju Pagan Online kako bi okupili što veći broj fanova žanra i obezbedili svoje mesto pod MMO suncem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top