PC

Stigao je prvi trejler za Tides of War kampanju u Battlefield V

Moramo priznati da smo se fino naigrali u Battlefield V, o čemu ćete saznati više u novom broju magazina Play!Zine, a sada je već došao red i na nove kampanje, koje dolaze u vidu Tides of War odeljka.

Prvo poglavlje dodatne priče će biti Overture koje dolazi uskoro sa novim apdejtom za Battlefield V i ono će nas staviti u ugao vojnika iz nacističke Nemačke pred kraj rata. Ovi vojnici su posada Tiger 1 tenka, što znači da nas ujedno u multiplejeru očekuju i tenkovske bitke.

Kada smo se već dotakli multiplejera, DICE u ovu pucačinu dodaje dosta novina i izmena, gde spada novo oružje, i mogućnost kastomizacije vojnika, vozila i ostalih stvari u igri.

Ovaj veliki apdejt će biti besplatan za sve igrače, kao i naredni kojeg ćemo dobijati u mesecima pred nama.

Do tada, uživajte u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top