PC

Stigao novi trejler za Devil May Cry 5

Uvek se obradujemo kada čujemo neke nove detalje za nadolazeću Devil May Cry igru, ipak je prošlo dosta vremena od prethodnog dela u serijalu, pa tako sada ne krijemo oduševljenje pred najnovijim gejmplej trejlerom.

U videu koji smo dobili posredstvom kanala IGN imamo prilike da vidimo isečke gejmpleja, gde V, jedan od novih karaktera u serijalu, nemilosrdno ubija demone i rešava ih se sa lakoćom. Na kraju samog videa nas očekuje borba džinovskih demona, a možemo videti da Dante i V imaju i neka neraščišćena posla.

Na osnovu svih dosadašnjih detalja i trejlera moramo priznati da nam se jako dopada kako je Capcom rešio da napravi peticu, i jedva čekamo da zaigramo ovaj naslov kada se pojavi 8. marta naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top