PC

Stiže potezna borba u Pillars of Eternity 2?

Pillars of Eternity 2: Deadfire nam je ove godine zaista isporučio jedno odlično RPG iskustvo kakvo samo možemo i da očekujemo od tima u Obsidianu, iako je imao nekih problema, koji se pre svega tiču balansa težine, ali koji su sređeni brojnim zakrpama u međuvremenu.

Pillars of Eternity 2 je klasični “real-time with pause” RPG (RTwP) odnosno borba se odvija u realnom vremenu, ali u bilo kom trenutku možete pauzirati borbu i zadati nove komande.

Međutim, ovog petka je Redditor Raggnarok primetio nešto veoma čudno, njegova igra je iznenadno dobila turn-based mod, odnosno poteznu borbu. Nije u pitanju nikakav bag, već čitava igra je jednostavno postala turn-based, sa akcijama koje se odvijaju po karakteru i čak mogućnošču da bira koji mod želi da igra.

Ovo je veoma brzo uklonjeno, ali ostaje činjenica da je mod prosto tu i vrlo je moguće da je greškom pušten u javnu verziju igre, i da se zapravo na njemu još uvek radi. Bilo bi svakako zanimljivo da Obsidian doda i turn-based u igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top