PC

U War Thunder stigle ogromne novine sa Supersonic apdejtom

Ako ste mislili da War Thunder neće do kraja godine dobiti neki novi sadržaj, onda ste se prevarili, jer Supersonic ekspanzija u ovaj MMO naslov donosi ogromne novine.

Svaki deo igre je dobio nešto novo, a najveći fokus je na vozilima i letelicama, kojih je sada dodato preko 50(!), tu imamo 30 tenkova koji čine novo tehnološko stablo Italije, dodatna vozila i brodovi za druge nacije, kao i supersonične avione – Javelin Mk 9, F-100D Super Sabre i MiG-19PT – koju će sigurno uvesti ludilo na  War Thunder ratištu.

Osim ratnih mašina, pred igračima su i nova bojišta, tri tačnije, koja su namenjena za borbu za tlu, u vazduhu i za pomorske bitke.

Uz sve to, developeri su doneli i niz izmena u funkcionisanju modela mašina i nanošenja štete, tako da igrače čeka dosta prijatnije iskustvo, o čemu možete saznati više na ovom linku, ili pogledajte video ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top